Gastenboek

Ervaringen van andere cliënten kun je vinden op deze pagina. Wil je zelf ook graag je ervaringen delen? Vertel dan hier jouw verhaal.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
26 berichten.
Kristel heeft geschreven op 27 februari 2019 om 16:00:
Hoi Daniëlle, Op aanraden van een vriendin kwamen wij bij jou met onze dochter en hier hebben we geen spijt van gehad. Jouw ontvangst, de sfeer en de gesprekken vonden wij erg prettig en ontspannen. Bedankt voor jouw hulp, de heldere inzichten en praktische tips. We hebben er veel baat bij!
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Barbara heeft geschreven op 14 februari 2019 om 21:16:
Lieve Danielle, Al heel wat jaartjes geleden heb ik via een kennis de tip gekregen om eens bij jou aan te kloppen. Ik bleef tegen hardnekkige zaken in mijn leven aanlopen, en zij dacht dat jij mij daar heel goed bij zou kunnen helpen. En ze had gelijk. Jij hebt mij geholpen met oude pijn uit mijn jeugd, de pijn tijdens de zware laatste jaren van mijn huwelijk, en mij weer op de rails gekregen met alle trauma\'s die ik tijdens dat huwelijk heb opgelopen. En nogsteeds kan ik altijd bij je terecht als ik tegen dingen aanloop waar ik zelf niet uit kom. Je hebt me geleerd oude patronen te herkennen, te doorbreken, en ze langzaam om te buigen naar nieuwe patronen. Ik ben met je meegeweest naar een kloosterweekend, heb aan diverse trainingen mee mogen doen, en ik kwam er altijd lichter en wijzer uit. Je werkwijze is heel professioneel en doeltreffend, en je komt hierdoor heel snel tot de kern. Je warmte, humor en intuïtie maakt dat ik me in ieder geval direct op mijn gemakt voelde. Voor mij ben je inmiddels onmisbaar. Ik ben ondertussen naar Zwolle verhuisd, maar rij nogsteeds graag ruim een uur voor een sessie bij jou.
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Alda heeft geschreven op 14 februari 2019 om 21:00:
Hallo Danielle, Wat kijk ik terug op een prachtige ontwikkelingen het afgelopen jaar, Naast de geweldige één op één coaching die zo krachtig is, bied jij meer: Zo was (en is) er het vrouwen verwenweekend, het kloosterweekend en daar uit vloeiend de zelfzorg groep welke we net hebben afgesloten, ik vindt het ongelofelijk hoe jij ook in zó\'n groepsdynamiek zoveel te weeg kan brengen. Het is voor mij enorm waardevol geweest. Want zelfzorg daar zijn we over het algemeen nog niet zo goed in met z\'n allen. Maar wat kunnen we hier veel leren op zo\'n fijne manier! Coaching van Danielle is de onderhoudsbeurt (APK) voor je Mind! Alle dagen nog blij dat wij elkaar ontmoet hebben!
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Mariken heeft geschreven op 21 juli 2017 om 17:01:
Hoi Danielle, Ik heb met jou echt een fantastisch klooster weekend gehad . Wat een bijzondere ervaring. Het was fijn en ontspannen. Kerkdiensten waarin de nonnen prachtig zongen, alsof het engelen waren. De mindfullness oefeningen, de klankschalen en de mooie open en eerlijke gesprekken die we samen voerden, maar ook de momenten voor jezelf, maakten het een afwisselend weekend. De sfeer in het klooster was fijn en we werden door de nonnen erg hartelijk ontvangen. De manier waarop jij deze groep sturing gaf was ook erg prettig en knap bovendien. Je maakte van individuen een fijne groep met een goede sfeer. Je weet de juiste snaren te raken, maar voelt ook prima de grenzen bij iedereen aan. Dat maakt dat je je veilig voelt en kunt zijn wie je bent te midden van onbekenden. Een weekend om nooit meer te vergeten, ik ga graag nog eens weer met jou mee. Dankjewel, X Mariken
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Marloes heeft geschreven op 18 juli 2016 om 09:27:
Lieve Daniëlle, Net voor de 2e keer een langdurige behandeling sessie bij je afgesloten. Weer een heftige periode in mijn leven gehad en door jou sta ik waar ik nu sta! Een unieke, warme en liefdevolle persoon ben je als je mensen zo goed kunt helpen....keek elke week weer uit naar onze sessies. Een stukje houvast waren deze sessies en ik klom weer uit een dal. Door jou heb ik mezelf zo goed leren kennen en voel ik me nu krachtig! Lieve Daniëlle bedankt voor alles en ik wens jou alle goeds en geluk toe!
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Klaas heeft geschreven op 31 maart 2016 om 10:57:
Bedankt voor de informatie op je website.
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Brigitte Siesling heeft geschreven op 5 maart 2014 om 15:36:
Lieve Daniëlle, Je hebt mijn zoon in twee sessies weten om te buigen van een dominante, geprikkelde jongen naar een rustig persoon, die in balans is. Wat knap van je! Ik heb respect voor de wijze waarop jij jouw vak uitoefent. Met hartelijke groet, Brigitte
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
P heeft geschreven op 1 februari 2014 om 15:31:
Lieve Danniële, Ben je erg dankbaar voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Vindt je een geweldig mens en superbekwaam in je vak. Dat zullen we nooit vergeten, groeten, P.
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Carlies heeft geschreven op 16 december 2013 om 19:00:
Lieve Daniëlle Na een jaar onder behandeling in het ziekenhuis kwam ik via via bij jou. Ik kwam van de hel in de hemel. Wat heb je mij geholpen met het overwinnen van mijn angsten. Wat krijg ik van jou veel handvaten waar ik heel veel steun aan heb. Zo gauw je bij je binnenstapt voel je de warmte het vertrouwen, en ook het positieve van jou. Ik ben super blij en dankbaar dat ik bij jou de hulp vind die ik nodig heb. Lieve groetjes carlies
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Charon heeft geschreven op 27 november 2013 om 19:54:
\'k Heb je website weer eens goed bekeken en ben trots op wat je mensen allemaal te bieden hebt. Op de site staat dit bovendien heel helder verwoord!, dank je wel.
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Manon heeft geschreven op 20 september 2013 om 07:58:
Lieve danielle, Bedankt voor alle goede hulp die ik van jou heb gekregen! Dankzij jou heb ik mijzelf weer helemaal terug gevonden. Aan de sessies heb ik echt wat gehad, en ik ben weer geworden zoals ik hoor te zijn. Het was moeilijk om deze stap te nemen maar zeker de moeite waard!
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Sharon heeft geschreven op 1 september 2013 om 06:51:
Hoi Danielle, Vorige week de laatste behandeling gehad. Wat waren ze gezellig en wat waren ze ze zinvol. De eerste keer kwam ik geheel zonder verwachtingen naar je toe, onder het motto \'kiek\' n wat \'t wod\'. Maar na de behandelingen kijk ik terug op een erg leerzame periode, vol moeilijke momenten en ontwikkelingen. Wat denk ik vaak aan je, bij momenten dat het nog even tegen zit! Ik wil je graag ontzettend bedanken voor je onvergetelijke hulp!! En zoals afgelopen week al besproken, wieweet zien we elkaar nog eens;) Lieve groetjes!
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Drik heeft geschreven op 27 mei 2013 om 11:39:
Dankjewel voor al je hulp, je bent een super vrouw, en hebt me goed opweg geholpen naar geluk! Gr
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Imelda heeft geschreven op 10 mei 2013 om 09:50:
Hoi Daniëlle Heel veel dank voor je geweldig meelevende en intensieve hulp. Mede door je fijne en goede begeleiding ben ik weer op de goede weg.
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Dick heeft geschreven op 27 april 2013 om 07:10:
Hallo Daniëlle, dank voor de nuchtere maar o zo efficiente manier van coaching. Lastig om in je eigen ziel te kijken, maar wat is het nodig!! Het woord zingeving was de eye opener!
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
gea heeft geschreven op 23 april 2013 om 14:26:
Hoi Danielle Ik wilde je bedanken voor de manier waarop jij ons na het overlijden van mijn partner weer op de goede weg hebt geholpen. Jij liet mij en de kinderen zien dat het heel zwaar is maar dat er nu na de therapie weer rust in ons leven is en wij kunnen weer plannetjes maken met zijn drietjes en alles wat wij voor de kiezen hebben gehad een plekje geven al is de pijn nog elke dag aanwezig en het gemis. Ook namens mijn dochter heel erg bedankt voor de begeleiding met de rouwverwerking.
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Daan heeft geschreven op 7 april 2013 om 18:07:
Hoi Danielle, De eerste keer dat ik bij je kwam gaf ik mezelf een 3. In de sessies die ik met jou heb gehad, heb je mij diverse handvatten aangereikt waardoor mijn zelfbeeld weer opgekrikt is. Dank je voor je heldere en nuchtere benadering waardoor ik weer volop kan genieten!!
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Stephan Kamphuis heeft geschreven op 11 maart 2013 om 20:08:
Na al bijna een jaar na de behandeling, wil ik jou van harte bedanken Dat je mij geholpen hebt. Of ik bang ben met autorijden? Daar denk ik eens meer bij na, ik heb geen rijangst meer. De spanning en stress zijn veel en veel minder. Bedankt dat je mij geholpen hebt. Als ik weer problemen heb kom ik bij jou weer. Danielle bedankt.
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Nicole heeft geschreven op 15 december 2012 om 21:00:
Hallo Danielle, Nogmaals bedankt voor wat je voor mij hebt gedaan, ik hoop dat je dit voor nog veel meer mensen mag doen, want bij jou kun je jezelf weer terug vinden. Groetjes Nicole
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Charon heeft geschreven op 15 december 2012 om 20:57:
Wat \'n mooi nieuw arrangementenaanbod! Klinkt goed allemaal. Fijn dat er zoveel mensen op verschillende manieren kunnen meebeleven wat jij ze te bieden heeft. Keep up the good work! Liefs, Charon
... Wissel deze metabox.
Even geduld...