Gastenboek

Ervaringen van andere cliënten kun je vinden op deze pagina. Wil je zelf ook graag je ervaringen delen? Vertel dan hier jouw verhaal.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
26 berichten.
Marloes heeft geschreven op 15 december 2012 om 20:56:
Lieve Danielle, Heb t meerdere malen tegen je gezegd maar weet niet hoe ik me op dit moment zou voelen zonder jouw hulp. Ben op t goede moment bij je gekomen tijdens een zware periode van m\'n leven en jij hebt me geholpen mezelf weer terug te vinden en heel belangrijk om weer balans te vinden in m\'n leven. Onvoorstelbaar hoe ik me nu weer voel tot een paar maanden geleden. Aan jouw sessies denk ik vaak terug....nogmaals bedankt voor alles!
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Sandra heeft geschreven op 15 december 2012 om 20:56:
Prettige Daniëlle, De aanhef maar gewoon zoals het voelt. Nog maar pas bij je binnen, maar direct een klik. Een fijne persoonlijkheid, duidelijke communicatie en gedegen kennis! En voor mij zeker zo belangrijk, een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Na een uur \'werken\' heb ik het gevoel van een enorm resultaat. De wereld ziet er anders uit, mijn gevoel als persoon is weer compleet, in balans en mijn belevingswereld weer een stapje rijker... Lastig, een bijzonder gevoel onder woorden te brengen en het toch eenvoudig te houden. Fijn dat ik je heb mogen ontmoeten!
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Sandra heeft geschreven op 15 december 2012 om 20:55:
Hey Danielle, even met je delen... Dank je voor m\'n gevoel van YES! Ik moet op dit moment m\'n blije gevoel zelfs reguleren... zoveel energie overspoeld me. Top, dank voor je support!
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Marieke heeft geschreven op 15 december 2012 om 20:54:
Hoi Daniëlle, We kwamen bij je met de vraag ons een paar goede tips/ handvaten te geven ivm \" opvoedproblemen\" van onze 7 jarige dochter. Na 2 a 3 gesprekken met mij kwamen we erachter dat ze hoogsensitief is, en nu is ze een stuk vrolijker en minder angstig dan voorheen. Heel erg bedankt Danielle.
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Thomas heeft geschreven op 23 november 2012 om 14:33:
Danielle super bedankt, top !
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Rob heeft geschreven op 22 oktober 2012 om 07:21:
Het vernieuwde gastenboek van Daniëlle is nu klaar. Veel succes in je nieuwe praktijk!
... Wissel deze metabox.
Even geduld...