Ontwikkelingstrainingen Devine

Oudercursus Kindertolken
1 dag inclusief lunch
Training: Tijdens deze dag volg je theorie, casuïstiek en doe je oefeningen. Het is een ervaringsgerichte cursus dus je wordt echt aan het werk gezet. Aan het eind van de dag heb je geleerd om zonder schuldgevoel, maar juist op liefdevolle wijze te kijken naar je kind(eren), jezelf en je partner. Zodra je je kind(eren) beter begrijpt, kun je hiernaar handelen. De cursus is bedoeld voor iedereen die met kinderen te maken heeft, zowel in werk- als privésituaties.
Maximaal 14 personen
Prijs: € 150,- p.p.
Meer informatie over de inhoud: Hier

Zelfontwikkeling
Drie avonden
Training: Gedurende drie avonden ga je actief met jezelf en met andere deelnemers aan de slag. Ik ben zelf echt van het ervaringsgericht leren en zet je dan ook flink aan het werk. De avonden zijn vooral gevuld met leervragen van de deelnemers. Dit mogen zowel werk- als privégerelateerde vragen zijn. Daarnaast doen we verschillende testen om zelfinzicht te krijgen en voer ik verschillende demo’s uit. De beste technieken die mij in mijn carrière hebben gevormd, komen in deze cursus aan bod.
Minimaal 5 stellen
Prijs: € 185,- p.p.
Meer informatie over de inhoud: Zelfontwikkeling

Inzicht in je relatie
1 middag (evt. ochtend), lunch is mogelijk
Training: Relaties zijn aan verandering onderhevig. Er hoeft niets ernstigs te gebeuren, alleen al door het verjaren kom je in verschillende levensfases die effect hebben op jezelf en jullie samenzijn. Deze training is uitermate geschikt voor partners. Samen komen geeft jullie handvatten voor het veranderen en verbeteren van je relatie.
Minimaal ?? personen
Prijs: € 55,- p.p., lunch € 10,- p.p.

Inzicht in communicatie
Halve dag of 1 dag, lunch na alleen de ochtend is mogelijk
Training: Bijna alle problemen, op alle niveaus, in alle lagen van de bevolking, overal op de wereld, zijn op te lossen door beter te communiceren. Als je dat weet, waarom lukt het dan niet? Omdat we onze manier van praten met onszelf en anderen zo onbewust doen, dat we niet weten hoe we dat beter of anders kunnen aanpakken. Het programma is afwisselend. Je zult leren van elkaar. Inbreng van zaken waar jullie tegenaan lopen is erg gewenst. Er zullen veel gesprekstechnieken en handvatten aangereikt worden, waardoor je beter leert te verwoorden wat je zeggen of uiten wilt.
Minimaal ?? personen
Prijs: € 60,- p.p. (ochtend), € 100,- p.p (hele dag, inclusief lunch), lunch € 10,- p.p.

Inzicht in hypnose
Halve dag of 1 dag, lunch na alleen de ochtend is mogelijk
Training: Hypnose is een techniek die zo handig is voor allerlei problemen en klachten bij mensen, dat het tijd wordt dat iedereen er meer kennis van krijgt. De vreemde vooronderstellingen die mensen hebben als ze het woord alleen al horen gaan we tijdens deze training veranderen. Je leert wat hypnose is en je ervaart allerlei technieken uit de hypnotherapie die je later thuis ook toe kunt passen. Je leert je bewustzijn en je onderbewustzijn te gebruiken. Deze training is voor iedereen die problemen zelf op wil lossen en daar handvatten voor wil hebben. En voor iedereen die in dit stressvolle leven meer ontspanning wil ervaren. Het programma is afwisselend.
Minimaal ?? personen
Prijs: € 60,- p.p. (ochtend), € 100,- p.p (hele dag, inclusief lunch), lunch € 10,- p.p.

Inschrijven?
Vul dan het inschrijfformulier in. Wil je eerst meer informatie of een offerte voor een training op maat? Stuur mij dan een mail met je vraag. Ik geef je zo snel mogelijk antwoord. Bellen kan natuurlijk ook: 06 – 413 498 72.
Alle informatie volgt na inschrijving. Als het minimale aantal deelnemers per training bereikt is gaat het door. Dus geef je op met een groep en je weet zeker dat het doorgaat voor jullie. De arrangementen kunnen 2 weken voor de datum afgezegd worden. Anders moeten we helaas de helft van het arrangement in rekening brengen. Wij zullen ervoor zorgen dat dit een onvergetelijke ervaring voor jou of je groep wordt!