Present Child

presentchildOuderschap en partnerschap zijn geweldig, maar voor veel mensen af en toe ook ingewikkeld. Ik help je graag om je te ontwikkelen in je relatie met je kind en partner. In twee à drie behandelingen werken we er naartoe dat je onbegrijpelijk, onhandelbaar en niet te veranderen gedrag van je kind(eren) leert begrijpen en veranderen. Problematisch gedrag kunnen we niet altijd gemakkelijk doorbreken. Tijdens de consulten in de praktijk werken we doelgericht toe naar verbeteringen op dit gebied. Heb je een partner? Dan is het wenselijk om met z’n tweeën te komen. Juist als jullie allebei je kind begrijpen en samenwerken, staan jullie sterk en zijn jullie voor je kind een veilige en duidelijke basis. Meer informatie kun je vinden op de website van Present Child.

Het programma
In de meeste gevallen komt eerst één van de ouders op consult, vervolgens komen jij en je partner samen naar de praktijk. Als het nodig is, komt jullie kind daarna ook een keer mee. Het aantal consulten is afhankelijk van jullie eigen behoefte.

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan gerust contact met me op.

Je hebt mijn zoon in twee sessies weten om te buigen van een dominante, geprikkelde jongen naar een rustig persoon, die in balans is. Wat knap van je! Ik heb respect voor de wijze waarop jij jouw vak uitoefent. Brigitt

Besluit je Present Child te volgen bij mij? Vul dan voor de intake alvast het formulier in. Zo kan ik je snel en goed helpen.

Presentchild vragen voor ouders.