Relatiecoaching

Een relatie verloopt niet altijd even rooskleurig. Een ruzie of onenigheid hoort erbij en komt vaak wel weer goed. Echter, soms blijven problemen aanhouden of worden ze steeds groter. Uitpraten gaat dan niet meer en het is soms net of jullie een andere taal spreken. Hier kan relatiecoaching de helpende hand bieden. Relatiecoaching kan verhelderend, bemiddelend en ook zeer confronterend zijn. Patronen die in de loop der tijd zijn ontstaan, kunnen jullie samen doorbreken en veranderen. Ik help jullie om elkaar weer te verstaan en uiteindelijk weer om met elkaar te spreken.

Het programma
De eerste afspraak bestaat uit een intakegesprek van 1,5 uur. Tijdens deze intake proberen we de problemen die er spelen naar boven te halen. Aan de hand hiervan gaan we kijken hoe we deze problemen het hoofd kunnen bieden. De vervolgafspraken duren 1 uur en zullen, net als de intake, plaatsvinden in de praktijk.

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan gerust contact met me op.

Mannen vs. vrouwen
Dat het mannenbrein niet hetzelfde werkt als het vrouwenbrein weten we allang. Bekijk hieronder het interessante filmpje over de Nothing Box, waarin op vermakelijke wijze de verschillen worden uitgelegd.

“Lieve Daniëlle,
Ben je erg dankbaar voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Vindt je een geweldig mens en superbekwaam in je vak. Dat zullen we nooit vergeten. Groeten, P.”