Scheiden op eigen kracht

Scheiden is een nare gebeurtenissen. Het is erg verdrietig als blijkt dat je relatie geen stand houdt. Dat de liefde verdwenen is. Zeker als er kinderen in het spel zijn, is het een gebeurtenis die enorm veel impact heeft op jullie leven. Het enige wat je nu nog kunt doen is een oplossing zoeken die voor alle partijen het beste is. Ik kan je daarbij helpen en doe dat op een hele bijzondere manier, namelijk samen met advocate Anne Oude Ophuis van Camps advocatuur.
Anne en ik hebben SOEK ontwikkelt: Scheiden Op Eigen Kracht.

Wat is SOEK?SmallLogo
Wij hebben in onze praktijken gemerkt dat bij de begeleiding van echtscheidingen een belangrijke schakel mist tussen de advocatuur en de hulpverlening. Doordat mensen in een scheiding te lang denken in problemen, komen er geen duurzame oplossingen. Met SOEK doen wij er alles aan om dit probleem op te lossen. Ouders die willen scheiden kunnen bij ons terecht voor een totaalpakket van juridische en emotionele ondersteuning en begeleiding bij de echtscheiding. Binnen dit traject schenken we specifiek aandacht aan de wensen van de betrokken kinderen. Het doel van SOEK is om binnen drie maanden de scheiding te regelen én een goed ouderschapsplan op te stellen voor de kinderen.

Wat levert het jou op?
Een snelle scheiding op zowel juridisch als emotioneel vlak levert jou en je kinderen heel veel op:

  • Kostenbesparing door een all-in pakket met vooraf gestelde prijzen
  • Tijdswinst
  • Duidelijkheid voor iedereen
  • Rust en tevredenheid.

Meer informatie
Wil je meer weten over dit bijzondere traject? Of wil je een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact op met Camps advocatuur 053 – 431 3772 en vraag naar Anne Oude Ophuis.