Zelf-ont-wikkeling

Wat heb je altijd bij je? Jezelf!
En dat is exact de reden waarom de wikkels eraf mogen, van ingewikkeld naar ont- wikkelt. In deze training leert u alles over uzelf en anderen. Het is een inspirerende training die direct effect heeft op uzelf en uw dagelijks leven. Ik heb alle technieken toegevoegd waarvan ik door de jaren heen heb gemerkt dat het handig is om deze kennis en kunde te hebben.
Voor wie: Voor iedereen geschikt. Als u ervaart; dat u niet zichzelf kunt zijn, telkens dezelfde problemen of conflicten ervaart zowel op het werk als in uw privé leven, meer sturing wilt kunnen geven aan uw leven door doelen te stellen, als u beter wilt samenwerken met mensen waar u eigenlijk “allergisch” voor bent, als u wilt leren zelfreflectief te zijn, uw kwaliteiten wilt “ont- dekken”, positief/ constructief wilt leren communiceren en uw eigen positie meer wilt bepalen.

Programma: Tijdens deze 3 avonden komen diverse technieken vanuit het Neuro Linguïstisch Programmeren, de Transactionele analyse, het Coachend Leidinggeven, etc aan de orde. De beste technieken die mij hebben geholpen als Hulpverlener, Coach en Trainer heb ik in deze training geïntegreerd. Tijdens de training behandelen we stukken theorie, maar het is vooral de bedoeling dat u met leervragen komt. Dat mogen werk- en privé gerelateerde vraagstukken zijn. Ik geloof in ervaringsgericht leren, dus u bent deze avonden actief met uzelf en andere deelnemers aan de slag. We doen verschillende testen waardoor u zelfinzicht krijgt, we werken in tweetallen en subgroepen en er de trainer laat demo’s zien. De inhoud van de 3 avonden is hetzelfde, door de inbreng van deelnemers kunnen er accent verschillen zijn.

Resultaat: Na 3 avonden heeft u meer zelfbewustzijn. U hebt handvatten en alternatieven meegekregen om anders met uzelf en anderen om te kunnen gaan. U bent “ont- wikkelt” tijdens deze training en bent daardoor; effectiever, constructiever, positiever en meer authentiek in contact met uzelf en anderen. Deze training is zeer geschikt om in Company te geven. Het zal de samenwerking zeker verbeteren.

Groepsgrootte:  Minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers. We gaan voor kwaliteit; Iedereen moet het optimale eruit kunnen halen.

Duur: 3 avonden;  Aanvang 19.00 tot 22.00 uur.

Data: Eerste avond 13/08/ 2015 , tweede avond 03/09/ 2015 en derde avond 17/09/ 2015

Kosten: Deze 3 avonden inclusief koffie, thee, boek , alle materialen, hapje en drankje bieden wij aan voor 185,-

Inschrijven of informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Bel trainer Daniëlle van der Weide- Nijhuis tel;0641349872
of mail; info@daniellevanderweide.nlDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Specificaties: Groepsgrootte: 8 tot 12 deelnemers.
Duur: Drie avonden van 19:00 tot 22:00 uur.
Instroomcriteria: mbo+ denk- en werkniveau.

Voor informatie over prijzen, data en locaties ga je naar de cursuskalender. Inschrijven kan via het inschrijfformulier.

“Lieve Daniëlle
Na een jaar onder behandeling in het ziekenhuis kwam ik via via bij jou. Ik kwam van de hel in de hemel. Wat heb je mij geholpen met het overwinnen van mijn angsten. Wat krijg ik van jou veel handvaten waar ik heel veel steun aan heb. Zo gauw je bij je binnenstapt voel je de warmte het vertrouwen, en ook het positieve van jou. Ik ben super blij en dankbaar dat ik bij jou de hulp vind die ik nodig heb.
Lieve groetjes Carlies”