Ademsessies

Adem coaching is een zeer effectieve healing methode.

De adem is onlosmakelijk verbonden met hoe we zijn, wie we zijn en waar we zijn”.

De manier waarop we ademen heeft een enorme impact op hoe we in het leven staan. We leven momenteel in een gejaagde , angstige wereld. Het gevolg is dat we regelmatig onze adem inhouden, dit heeft desastreuze gevolgen voor het lichaam, fysiek, mentaal en emotioneel.

Het effect van een verstoorde ademhaling kan uiteenlopende gevolgen hebben: Verstopping, vermoeidheid, koude voeten, koude neus, duizeligheid, depressie, burn-out, hartritmestoornissen, hoofdpijn, hyperventilatie, paniekaanvallen, slecht en onrustig slapen, niet kunnen ontspannen, verstijven van de spieren in het lichaam.

De ademhalingstechnieken zorgen er voor dat meer zuurstof op celniveau wordt opgenomen, hetgeen resulteert in een fysieke en emotionele vitalisering. Dit leidt tot een hoger niveau van bewustzijn. Je leert je weer optimaal te ademen met alle positieve gevolgen van dien!

In plaats van dat we onze ‘adem inhouden’, krijgen we lucht en ruimte. In plaats van dat we ‘verstijven’, komen we weer in beweging. In plaats van dat we ons ‘niet meer te laten horen’, geven we onszelf weer een stem.

De kracht van ademen is een natuurlijke manier om in contact met je lijf te komen en daarmee met de diepste kern van jezelf. Het is ook een hulpmiddel dat je mee kunt nemen in je leven voor alle mogelijke nare momenten die nog zouden kunnen komen. Wanneer je leert door onprettige momenten heen te ademen door een open, verbonden ademhaling, zullen deze momenten geen grip kunnen hebben op de kwaliteit van je leven.

Je ademt zoals je leeft. En ademen is gratis en heb je altijd bij je.

De therapeutische ademsessies waar ik adem coaching met hypnotherapie combineer helpen je te verwerken en versterken. Vaak ervaar je van alles na zo’n sessie. Van ontspanning tot intensieve doorwerking van zaken die losgelaten óf anders meegedragen mogen worden.

De intake en ademsessie duren 1,5 uur.