Coaching en teambuilding

Coaching voor bedrijven
Ik vind het fantastisch om teams, afdelingen, managers, of cliëntengroepen te ondersteunen in processen. De vraagstukken kunnen mij niet complex genoeg zijn. Ik geloof namelijk dat iedereen positieve intenties heeft en in kan zetten. Devine helpt organisaties via coachingstrajecten om het maximale uit werknemers en teams te halen. In een startgesprek kijken we waar de grootste uitdagingen zitten. Vervolgens ontwikkel ik een coachingstraject op maat om het vraagstuk op te lossen. Daarbij besteed ik ook veel aandacht aan de implementatie van de opgedane kennis, zodat de investering ook zijn vruchten afwerpt. Ik help jou en je team gegarandeerd verder op weg.

Coaching voor werknemers
Daarnaast kun je als werkgever mij inzetten om een werknemer te coachen. Het kan zijn dat door privéomstandigheden de medewerker niet (meer) optimaal functioneert. Of dat door een burn-out hij of zij het volledige zelfvertrouwen kwijt is. In dit soort situaties help ik een werknemer in een paar sessies op weg. Ik coach hem weer in de richting van een plezierige werksituatie. Goed voor de werkgever én goed voor de werknemer!

Teambuilding
Het maakt niet uit waar je werkt, met wie en in welke sector, teambuilding vindt overal plaats waar je met meerdere mensen samenwerkt. Een goede samenwerking binnen een bedrijf is erg belangrijk. Niet alleen voor de sfeer, maar ook voor de productiviteit van de werknemers. Het kan voorkomen dat er processen in een team veranderd moeten worden, bijvoorbeeld omdat de veiligheid beter moet of omdat er miscommunicatie is ontstaan. Het kan ook zijn dat een goed functionerend team tijdens een teamdag wat verdieping wil aanbrengen. Wat je doel ook is, ik kan je helpen met een cursus teambuilding. Deze sessies kunnen uiteraard geheel op maat worden gemaakt. Hoe dan ook, het is een leuke en leerzame manier om de onderlinge band in een team te versterken en tot betere resultaten te komen.

Wil je meer weten over coaching en teambuilding? Neem gerust contact op of kijk eens bij zakelijke trainingen om te zien of een training aansluit bij je wensen.