Gastenboek

Ervaringen van andere cliënten kun je vinden op deze pagina. Wil je zelf ook graag je ervaringen delen? Vertel dan hier jouw verhaal.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
37 berichten.
Lotte Mens uit Enschede schreef op 31 mei 2024 om 14:56
Vanuit mijn functie als teammanager binnen de GGZ heb ik de afgelopen 3 jaar regelmatig met Danielle mogen samenwerken. Danielle verzorgde voor ons teambuilding voor verschillende teams die nauw met elkaar samen werken en die soms aanliepen tegen thema's als samenwerking, communicatie, feedback geven/ontvangen en afstand en nabijheid. Danielle stemde haar programma en coaching altijd af op de vraag en de behoefte vanuit het team en die kon heel wisselend zijn. Ze heeft enorm veel kennis van teamdynamiek en menselijk gedrag. Zij geeft mensen inzicht in wat hen drijft tot bepaald gedrag en welk effect dat heeft op de ander en het team. Vanuit die inzichten reikt zij (praktische) tools aan waar men in de praktijk mee aan de slag gaan. Ik vind het altijd heel prettig samenwerken met Danielle omdat haar manier van coachen heel goed aansluit bij dat wat nodig is. Ze voelt haarfijn aan wat wel of (nog) niet kan, welke werkvorm of benaderingswijze passend is en kan als geen ander liefdevol confronteren. Dat gecombineerd met een dosis nuchtere Twentse humor, maakt dat mensen het goed kunnen ontvangen en dat het in een veilige sfeer gebeurt. Dankzij de coaching van Danielle hebben we hele mooie resultaten geboekt met een aantal teams. Danielle bedankt!
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
MarianWessels uit Almelo schreef op 26 juli 2023 om 14:22
Het weekend was gezellig en leerzaam.Het dagritme en het zingen van de zusters was super. De zorgzaamheid en de betrokkenheid van jouw kant was geweldig. De begeleiding van Danielle was perfect.
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Frank Mollee uit Borne schreef op 13 oktober 2022 om 16:03
Daniëlle heeft het middagprogramma verzorgd voor de regiodag Oost van Slachtofferhulp Nederland. Met een stuk uit haar programma "100% mens!" wist zij de aanwezigen te boeien tot het einde. Gebaseerd op haar kennis, vaardigheden en ervaringen bracht zij een boeiend verhaal over het menselijk functioneren, waarbij zij goed de link wist te leggen met Slachtofferhulp. Met humor, liedjes en diverse attributen legde zij haar boodschap duidelijk uit. Haar Twentse accent was daarbij, zeker voor de mensen uit Oost Nederland, een meerwaarde. Dank je wel, Daniëlle!
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Michelle uit Borculo schreef op 11 juli 2022 om 19:02
Afgelopen weekend heb ik deel genomen aan het kloosterweekend van Danielle. In eerste instantie had ik eigenlijk geen flauw idee wat ik moest verwachten, maar ik wist wel dat ik het wou ervaren. Ik geloof zeker in iets, maar ik weet eigenlijk niet zo goed of ik in god geloof. Nou dat maakt dus helemaal niks uit met dit kloosterweekend! Je gaat in het ritme van de zusters mee, 6 diensten per dag & 3 maaltijden per dag. De diensten bestaan voornamelijk uit prachtig (engelen) gezang van de zusters. Tussendoor geeft Danielle mindfullness blokken. Door dit ritme kom je in een geweldige rust in je hoofd terecht. Met prachtig weer konden we mediteren in de kloostertuin, onder begeleiding van Danielle. Doordat je met een groep gelijkgestemden gaat heb je ook meteen een band met elkaar waardoor ik me persoonlijk ook gelijk thuis voelde in de groep. Hieruit vloeien prachtig open gesprekken voort. Ik kan nog wel verder in details gaan, maar eigenlijk kan ik maar 1 ding zeggen.. Geef je op en ervaar het zelf! Dit heeft me echt weer een stukje verder gebracht in mijn reis. De begeleiding van Danielle was geweldig. Ze neemt tijd voor groepsactiviteiten maar ondertussen neemt ze ook echt de tijd om 1 op 1 te kunnen praten waar nodig. Dankjewel voor deze mooie ervaring Danielle!
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Chantal schreef op 27 december 2021 om 19:50
Ik heb bij Danielle verschillende sessies doorlopen. Eerst in teamverband, daarna individueel, werk gerelateerd en nog een tijd later opnieuw individueel maar toen om een bevallingstrauma te verwerken. Met haar twentse nuchterheid en heerlijk gevoel voor humor ging ik me gelijk op mijn gemak voelen. Door haar sessies voelde ik me iedere dag weer groter groeien, een heerlijk gevoel! Ze liet me inzien hoe mensen in elkaar steken en welke rol ik in nam. Maar wou ik die rol wel? Ze hielp me om mijn eigen pad te kiezen en te gaan staan voor mijn keuzes. Hier ben ik je erg dankbaar voor Danielle!
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Christel ter Horst uit Weerselo schreef op 1 juli 2021 om 19:56
Lieve Dannie, telkens weer geef je mij nieuwe inzichten. Je weet altijd de juiste woorden te vinden. In 2017 werd ik gediagnosticeerd met borstkanker en mn leven stond op de kop. Door onze gesprekken en jouw vriendschap heb jij mij zo ontzettend geholpen. Door jou ben ik mij gaan verdiepen in een hele andere wereld die ik nog niet kende en daar ben ik je nog steeds dankbaar voor. Lieve Danielle, je bent een topper! En ik hoop dat onze vriendschap nog dieper wordt! X Christel
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Harriët Tomassen uit Enschede schreef op 17 juni 2021 om 10:54
Daniëlle heeft het MT van Crematoria Twente gecoacht. Belangrijke wens voor de teambuilding bijeenkomsten was elkaar beter leren kennen, werken aan de communicatie, cultuuromslag “van het oude naar het nieuwe denken en handelen” met bijbehorend de vastgestelde waarden. Daniëlle heeft op haar eigen authentieke manier ervoor gezorgd dat het MT grote stappen heeft gezet in de onderlinge samenwerking. Ze is in staat om goed mee te bewegen met de wensen van de groep én goed vast te houden aan het doel dat vooraf is vastgesteld. Ze schroomt niet om de 'onderstroom' in beweging te brengen en de dingen die niet gezegd worden op tafel te leggen. Ze combineert haar Twente nuchterheid en praktisch denken met haar kennis vanuit het therapie-vak. We gaan het komende jaar met haar verder samenwerken en kijken hier naar uit!
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
C schreef op 16 juni 2021 om 16:34
Lieve Daniëlle, je bent een zorgzame, lieve vrouw die elke ontmoeting met volle, warme aandacht er is. Op een praktische, liefdevolle, down to earth manier. Zo krijg ik telkens alles op de rij. Ook mijn dochter ervaart dit zo, zij was na 1 gesprek met jou al beter in haar vel, voelt zich gezien, gehoord en gesnapt door jou. Waardevol......duizend maal dank.
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Sonja schreef op 16 juni 2021 om 16:07
Hoi Daniëlle, Ik schrijf niet snel in een gastenboek, maar ik wil toch graag een uitzondering maken. Een paar jaar geleden kwam ik bij jou. Ik zat vast, maar kon het ook niet goed uitleggen. Vast in mijn gevoel, emotie, wat wil ik en wat kan ik, mijn opvoeding. Ik had echt iemand nodig die me begeleidde en er voor zorgde dat ik mezelf ging leren begrijpen, gevoelens toe ging laten/erkennen, mezelf ging waarderen, me leren uiten. Omgaan met mijn hoogsensitief zijn. (lijstje is nog wel langer) Het was een hele onderneming, maar wat een goede beslissing is het geweest om deze stap te zetten, maar ook vooral om dat bij jou te doen. Ik vind het nog steeds (want heel af en toe ga ik nog naar je toe. Ik noem het op de Hoofdweg blijven) bijzonder wat er gebeurd. Jij hebt de gave en de kennis om te kijken wat er speelt. Wat is er nodig om mij verder te krijgen in mijn proces. Wat wil voorrang,- of wat heeft voorrang nodig. Je put uit zoveel facetten van coaching. Telkens keek je welk facet je toe ging passen. Dat heeft mij zo goed gedaan. Alles is goed, niets is raar, alles mag er zijn en van daaruit bouwen. Naar mijn mening doe je meer dan coachen. Je bent voor mij een steun en houvast geweest. Je hebt ervoor gezorgd dat ik mijn proces durfde te doorlopen. Ik sta evenwichtiger in het leven, ik vertrouw op mijn gevoel, ik waardeer en respecteer mezelf weer. Basis.. Ik weet ook zeker dat mij dit zonder jou hulp niet was gelukt. Heel erg bedankt daarvoor. Liefs
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Astrid schreef op 13 juni 2021 om 15:51
Lieve oprechte Daniëlle, Al heel wat jaren geleden kwam ik voor het eerst bij jou in de praktijk. Het ging niet meer. Maar iedere keer dat ik bij je kwam kreeg ik nieuwe inzichten waardoor ik los kon komen van oude patronen. Vele warme diepe gesprekken, geleide meditaties en een mooie ademsessie verder ben ik erg dankbaar dat ik altijd weer bij jou "langs kan waaien" voor weer een frisse kijk. Zo mooi om steeds nieuwe stappen te zetten, fase na fase, om steeds dichterbij mezelf te komen en te leven. Dank je wel dat je mij iedere keer weer inspireert. Warme groet, Astrid.
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Ida Tulp uit Almelo schreef op 8 juni 2021 om 19:41
Daniëlle, de afgelopen maanden hebben we een intensief traject gehad met één van “mijn” teams. Teambuilding, wat later resulteerde in grote beslissingen. Hierbij me erg gesteund gevoeld. Zowel de groepbijeenkomsten, de individuele gesprekken met collega’s maar ook een stuk coaching van mezelf in dit proces waren zo waardevol. Het gaf ons en mezelf vertrouwen dat het goed zou komen! Nu weer in de opbouwende fase en dat begeleid je met humor maar zeker met confrontatie en eerlijkheid. Kortom, blij dat ik je heb gevraagd om deze klus met ons en mij aan te gaan! We zijn er nog niet maar de zon begint voor het team steeds meer te schijnen!
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Kristel schreef op 27 februari 2019 om 16:00
Hoi Daniëlle, Op aanraden van een vriendin kwamen wij bij jou met onze dochter en hier hebben we geen spijt van gehad. Jouw ontvangst, de sfeer en de gesprekken vonden wij erg prettig en ontspannen. Bedankt voor jouw hulp, de heldere inzichten en praktische tips. We hebben er veel baat bij!
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Barbara schreef op 14 februari 2019 om 21:16
Lieve Danielle, Al heel wat jaartjes geleden heb ik via een kennis de tip gekregen om eens bij jou aan te kloppen. Ik bleef tegen hardnekkige zaken in mijn leven aanlopen, en zij dacht dat jij mij daar heel goed bij zou kunnen helpen. En ze had gelijk. Jij hebt mij geholpen met oude pijn uit mijn jeugd, de pijn tijdens de zware laatste jaren van mijn huwelijk, en mij weer op de rails gekregen met alle trauma\'s die ik tijdens dat huwelijk heb opgelopen. En nogsteeds kan ik altijd bij je terecht als ik tegen dingen aanloop waar ik zelf niet uit kom. Je hebt me geleerd oude patronen te herkennen, te doorbreken, en ze langzaam om te buigen naar nieuwe patronen. Ik ben met je meegeweest naar een kloosterweekend, heb aan diverse trainingen mee mogen doen, en ik kwam er altijd lichter en wijzer uit. Je werkwijze is heel professioneel en doeltreffend, en je komt hierdoor heel snel tot de kern. Je warmte, humor en intuïtie maakt dat ik me in ieder geval direct op mijn gemakt voelde. Voor mij ben je inmiddels onmisbaar. Ik ben ondertussen naar Zwolle verhuisd, maar rij nogsteeds graag ruim een uur voor een sessie bij jou.
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Alda schreef op 14 februari 2019 om 21:00
Hallo Danielle, Wat kijk ik terug op een prachtige ontwikkelingen het afgelopen jaar, Naast de geweldige één op één coaching die zo krachtig is, bied jij meer: Zo was (en is) er het vrouwen verwenweekend, het kloosterweekend en daar uit vloeiend de zelfzorg groep welke we net hebben afgesloten, ik vindt het ongelofelijk hoe jij ook in zó\'n groepsdynamiek zoveel te weeg kan brengen. Het is voor mij enorm waardevol geweest. Want zelfzorg daar zijn we over het algemeen nog niet zo goed in met z\'n allen. Maar wat kunnen we hier veel leren op zo\'n fijne manier! Coaching van Danielle is de onderhoudsbeurt (APK) voor je Mind! Alle dagen nog blij dat wij elkaar ontmoet hebben!
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Mariken schreef op 21 juli 2017 om 17:01
Hoi Danielle, Ik heb met jou echt een fantastisch klooster weekend gehad . Wat een bijzondere ervaring. Het was fijn en ontspannen. Kerkdiensten waarin de nonnen prachtig zongen, alsof het engelen waren. De mindfullness oefeningen, de klankschalen en de mooie open en eerlijke gesprekken die we samen voerden, maar ook de momenten voor jezelf, maakten het een afwisselend weekend. De sfeer in het klooster was fijn en we werden door de nonnen erg hartelijk ontvangen. De manier waarop jij deze groep sturing gaf was ook erg prettig en knap bovendien. Je maakte van individuen een fijne groep met een goede sfeer. Je weet de juiste snaren te raken, maar voelt ook prima de grenzen bij iedereen aan. Dat maakt dat je je veilig voelt en kunt zijn wie je bent te midden van onbekenden. Een weekend om nooit meer te vergeten, ik ga graag nog eens weer met jou mee. Dankjewel, X Mariken
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Marloes schreef op 18 juli 2016 om 09:27
Lieve Daniëlle, Net voor de 2e keer een langdurige behandeling sessie bij je afgesloten. Weer een heftige periode in mijn leven gehad en door jou sta ik waar ik nu sta! Een unieke, warme en liefdevolle persoon ben je als je mensen zo goed kunt helpen....keek elke week weer uit naar onze sessies. Een stukje houvast waren deze sessies en ik klom weer uit een dal. Door jou heb ik mezelf zo goed leren kennen en voel ik me nu krachtig! Lieve Daniëlle bedankt voor alles en ik wens jou alle goeds en geluk toe!
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Klaas schreef op 31 maart 2016 om 10:57
Bedankt voor de informatie op je website.
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Brigitte Siesling schreef op 5 maart 2014 om 15:36
Lieve Daniëlle, Je hebt mijn zoon in twee sessies weten om te buigen van een dominante, geprikkelde jongen naar een rustig persoon, die in balans is. Wat knap van je! Ik heb respect voor de wijze waarop jij jouw vak uitoefent. Met hartelijke groet, Brigitte
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
P schreef op 1 februari 2014 om 15:31
Lieve Danniële, Ben je erg dankbaar voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Vindt je een geweldig mens en superbekwaam in je vak. Dat zullen we nooit vergeten, groeten, P.
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Carlies schreef op 16 december 2013 om 19:00
Lieve Daniëlle Na een jaar onder behandeling in het ziekenhuis kwam ik via via bij jou. Ik kwam van de hel in de hemel. Wat heb je mij geholpen met het overwinnen van mijn angsten. Wat krijg ik van jou veel handvaten waar ik heel veel steun aan heb. Zo gauw je bij je binnenstapt voel je de warmte het vertrouwen, en ook het positieve van jou. Ik ben super blij en dankbaar dat ik bij jou de hulp vind die ik nodig heb. Lieve groetjes carlies
... Wissel deze metabox.
Even geduld...