Gastenboek

Ervaringen van andere cliënten kun je vinden op deze pagina. Wil je zelf ook graag je ervaringen delen? Vertel dan hier jouw verhaal.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
37 berichten.
Charon schreef op 27 november 2013 om 19:54
\'k Heb je website weer eens goed bekeken en ben trots op wat je mensen allemaal te bieden hebt. Op de site staat dit bovendien heel helder verwoord!, dank je wel.
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Manon schreef op 20 september 2013 om 07:58
Lieve danielle, Bedankt voor alle goede hulp die ik van jou heb gekregen! Dankzij jou heb ik mijzelf weer helemaal terug gevonden. Aan de sessies heb ik echt wat gehad, en ik ben weer geworden zoals ik hoor te zijn. Het was moeilijk om deze stap te nemen maar zeker de moeite waard!
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Sharon schreef op 1 september 2013 om 06:51
Hoi Danielle, Vorige week de laatste behandeling gehad. Wat waren ze gezellig en wat waren ze ze zinvol. De eerste keer kwam ik geheel zonder verwachtingen naar je toe, onder het motto \'kiek\' n wat \'t wod\'. Maar na de behandelingen kijk ik terug op een erg leerzame periode, vol moeilijke momenten en ontwikkelingen. Wat denk ik vaak aan je, bij momenten dat het nog even tegen zit! Ik wil je graag ontzettend bedanken voor je onvergetelijke hulp!! En zoals afgelopen week al besproken, wieweet zien we elkaar nog eens;) Lieve groetjes!
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Drik schreef op 27 mei 2013 om 11:39
Dankjewel voor al je hulp, je bent een super vrouw, en hebt me goed opweg geholpen naar geluk! Gr
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Imelda schreef op 10 mei 2013 om 09:50
Hoi Daniëlle Heel veel dank voor je geweldig meelevende en intensieve hulp. Mede door je fijne en goede begeleiding ben ik weer op de goede weg.
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Dick schreef op 27 april 2013 om 07:10
Hallo Daniëlle, dank voor de nuchtere maar o zo efficiente manier van coaching. Lastig om in je eigen ziel te kijken, maar wat is het nodig!! Het woord zingeving was de eye opener!
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
gea schreef op 23 april 2013 om 14:26
Hoi Danielle Ik wilde je bedanken voor de manier waarop jij ons na het overlijden van mijn partner weer op de goede weg hebt geholpen. Jij liet mij en de kinderen zien dat het heel zwaar is maar dat er nu na de therapie weer rust in ons leven is en wij kunnen weer plannetjes maken met zijn drietjes en alles wat wij voor de kiezen hebben gehad een plekje geven al is de pijn nog elke dag aanwezig en het gemis. Ook namens mijn dochter heel erg bedankt voor de begeleiding met de rouwverwerking.
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Daan schreef op 7 april 2013 om 18:07
Hoi Danielle, De eerste keer dat ik bij je kwam gaf ik mezelf een 3. In de sessies die ik met jou heb gehad, heb je mij diverse handvatten aangereikt waardoor mijn zelfbeeld weer opgekrikt is. Dank je voor je heldere en nuchtere benadering waardoor ik weer volop kan genieten!!
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Stephan Kamphuis schreef op 11 maart 2013 om 20:08
Na al bijna een jaar na de behandeling, wil ik jou van harte bedanken Dat je mij geholpen hebt. Of ik bang ben met autorijden? Daar denk ik eens meer bij na, ik heb geen rijangst meer. De spanning en stress zijn veel en veel minder. Bedankt dat je mij geholpen hebt. Als ik weer problemen heb kom ik bij jou weer. Danielle bedankt.
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Nicole schreef op 15 december 2012 om 21:00
Hallo Danielle, Nogmaals bedankt voor wat je voor mij hebt gedaan, ik hoop dat je dit voor nog veel meer mensen mag doen, want bij jou kun je jezelf weer terug vinden. Groetjes Nicole
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Charon schreef op 15 december 2012 om 20:57
Wat \'n mooi nieuw arrangementenaanbod! Klinkt goed allemaal. Fijn dat er zoveel mensen op verschillende manieren kunnen meebeleven wat jij ze te bieden heeft. Keep up the good work! Liefs, Charon
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Marloes schreef op 15 december 2012 om 20:56
Lieve Danielle, Heb t meerdere malen tegen je gezegd maar weet niet hoe ik me op dit moment zou voelen zonder jouw hulp. Ben op t goede moment bij je gekomen tijdens een zware periode van m\'n leven en jij hebt me geholpen mezelf weer terug te vinden en heel belangrijk om weer balans te vinden in m\'n leven. Onvoorstelbaar hoe ik me nu weer voel tot een paar maanden geleden. Aan jouw sessies denk ik vaak terug....nogmaals bedankt voor alles!
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Sandra schreef op 15 december 2012 om 20:56
Prettige Daniëlle, De aanhef maar gewoon zoals het voelt. Nog maar pas bij je binnen, maar direct een klik. Een fijne persoonlijkheid, duidelijke communicatie en gedegen kennis! En voor mij zeker zo belangrijk, een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Na een uur \'werken\' heb ik het gevoel van een enorm resultaat. De wereld ziet er anders uit, mijn gevoel als persoon is weer compleet, in balans en mijn belevingswereld weer een stapje rijker... Lastig, een bijzonder gevoel onder woorden te brengen en het toch eenvoudig te houden. Fijn dat ik je heb mogen ontmoeten!
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Sandra schreef op 15 december 2012 om 20:55
Hey Danielle, even met je delen... Dank je voor m\'n gevoel van YES! Ik moet op dit moment m\'n blije gevoel zelfs reguleren... zoveel energie overspoeld me. Top, dank voor je support!
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Marieke schreef op 15 december 2012 om 20:54
Hoi Daniëlle, We kwamen bij je met de vraag ons een paar goede tips/ handvaten te geven ivm \" opvoedproblemen\" van onze 7 jarige dochter. Na 2 a 3 gesprekken met mij kwamen we erachter dat ze hoogsensitief is, en nu is ze een stuk vrolijker en minder angstig dan voorheen. Heel erg bedankt Danielle.
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Thomas schreef op 23 november 2012 om 14:33
Danielle super bedankt, top !
... Wissel deze metabox.
Even geduld...
Rob schreef op 22 oktober 2012 om 07:21
Het vernieuwde gastenboek van Daniëlle is nu klaar. Veel succes in je nieuwe praktijk!
... Wissel deze metabox.
Even geduld...