Hulpverlening

Loop je vast op het gebied van bijvoorbeeld psychische, emotionele en lichamelijke problemen? Heb je hulp nodig bij rouwverwerking of bij het beter begrijpen van je kind? Dan help ik je graag om een oplossing te zoeken.
Bij het eerste gesprek kijken we welke problemen je ervaart. Vervolgens stel ik een behandelplan op en geef ik aan welke technieken ik ga inzetten om aan je hulpvraag te werken.

Verschillende vormen van hulpverlening
Voor iedere hulpvraag ga ik samen met jou op zoek naar de juiste behandelmethode. Wil je alvast meer weten of welke vormen van hulpverlening ik aanbied in mijn praktijk? Lees dan snel verder bij het betreffende onderwerp.

Vergoeding en kosten
Een consult kost € 90,- per uur. De behandelingen worden eventueel door de werkgever vergoed. Vraag je werkgever naar de mogelijkheden. Mocht je onverhoopt niet op een afspraak kunnen komen, meld dat dan 24 uur van tevoren. Anders moet ik helaas het consult in rekening brengen. Mocht jij namelijk niet kunnen komen, dan zal iemand anders blij zijn met deze plek.

Wil je meer weten over een bepaald onderwerp? Neem gerust contact op of kijk eens in het gastenboek om te zien hoe andere mensen mijn hulp hebben ervaren.