Jaarkalender 2024

Jaarkalender Devine 2024

Kloosterdagen. 2 mogelijkheden!
Drie dagen onthaasten en verbinding zoeken met jezelf. In een totaal andere omgeving; een klooster in Brabant. Tot rust  komen en aandacht hebben voor jou. Het is een detox van je leven nu en daardoor kun je je opladen. Naast het dagritme daar geef ik 2 keer per dag inspirerende sessies.
Dit  is een onvergetelijke ervaring.
Bijdrage voor deze dagen ; 350,- All Inn
Er kunnen 10 personen mee. Of je gaat van vrijdag 5 t/m zondag 7 juli of van maandag 11 t/m woensdag 13 november mee.
Familieopstellingen knapzak.
Deze avonden beginnen om 19.30 en we werken tot 22.00-22.30 uur.
Bepaal jij jezelf en het leven? Vaak worden we door onbewuste dynamieken beïnvloed en is het lastig om jezelf of de situatie of een thema te veranderen. Deze avond geeft inzicht en de dynamiek werkt na deze avond door waardoor jij veranderd. De avonden worden verzorgd door  Yvonne Zomer en mij. Je kunt alle 4 avonden deelnemen voor 210,-. Dat geeft een enorm verdiepend effect.
Bijdrage per avond  is 55,-
Mogelijkheden om verschillende avonden deel te nemen;
28/2, 5/6, 18/9, en 20/11
Themadagen.
Een hele dag om bezig te zijn met jezelf aan de hand van  1 thema. De dagen beginnen om 10.00 en duren tot 16.30 uur.
Deze dagen zijn op een bijzondere locatie en de bijdrage is 175,- all Inn
Mogelijkheden om deel te nemen;
De positieve kracht van zelfliefde 13/4
Liefde is zo essentieel voor ons gevoel over onszelf en anderen. Deze dag is inclusief een boek over zelfliefde. En we doen verschillende oefeningen en technieken om je hart te openen.
Spiegeldag  8/6
Iedere spiegel in de buitenwereld kun je gebruiken als een boodschap voor je binnenwereld. Het effect van de ander op jou en van jou op de ander leren waarnemen. Deze kennis was voor mij life changing.

Chakradag 13/7
We bestaan uit 5 lagen; fysiek, mentaal, energetisch, emotioneel en spiritueel. De eerste 2 kennen de meesten van ons het beste. Als de chakra’s in balans zijn, voelen we ons beter. Kennis, voelen en door laten werken.
De Baboeska’s in jezelf 25/10
Je krijgt deze dag de uitleg, dan de doorwerking van de “baboeschka lagen” in jezelf en vervolgens ga je creatief bezig met je een eigen houten baboeschka (5 lagen).
Quantum hypnose avonden.
Deze online avonden via zoom helpen je om beter in contact te komen met je onderbewuste en de persoon die je werkelijk diep van binnen bent. Avonden starten om 20.30 tot 22.00 uur. Ik maak een groepsapp aan zodat de communicatie makkelijk verloopt. Advies neem deel vanuit je bed zodat je de ontspanning heerlijk door kunt laten werken. De opname van de avond ontvang je en kun je vaker bekijken. Mijn wens is een vaste groep van zeker 10 personen die dit hele jaar transformatie door willen maken. Het lijkt me fantastisch om daar op 9/12 het resultaat van te ervaren samen. Bijdrage voor alle avonden; 195,-.
Anderen kunnen eventueel ook per avond aansluiten. Bijdrage; 30,-
Mogelijkheden om deel te nemen op; 4/3, 15/4, 27/5, 1/7, 16/9, 28/10 en 9/12
Ontspanning- en klankschalen avonden.
Dit jaar 4 thema-avonden van 19.30 tot en met 22.00 uur.
Deze avond ervaar je totale ontspanning en heb je alle aandacht voor jezelf. We begeleiden je samen met de klankschalen, rainstick, klankstaven, koshi’s en mooie muziek. De thema’s spreken voor zich. Je kunt alle 4 avonden deelnemen voor 250,-. Daar krijg je de vierde avond het 100% mens spel bij. Of per avond 60,-
Mogelijkheden om deel te nemen;14/2 hart hoofd buik verbinding of 8/5 de vrouw in jou of 2/10 de seizoenen in jou of 18/12 van oud naar nieuw
Gepersonaliseerde opnames.
Heb je moeite met ontspannen, wil je meer zelfvertrouwen, wil je beter leren ademen? Ik spreek een persoonlijk bericht voor je in wat je zo vaak af kunt luisteren als je wilt. Ook leuk om cadeau te geven. Als je mij de onderwerpen doorgeeft en de duur die je wenst heb je thuis therapie.

Familieopstellingen kunnen doorgaan bij 10 personen (i.v.m. representanten).
Locaties voor de familieopstellingen, themadagen en ontspanning- en klankschalen avonden; de Knapzak  Thijplein 8 in Rossum en bij Erve Broam Nijenkampsweg 4 in Agelo