Pakketten

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden!

Dit is voor alle mensen een mogelijkheid om jezelf te verbeteren en veranderen. Investeer preventief in een lichamelijk, emotioneel, psychisch en energetisch optimale gezondheid. Soms wil je gewoon heel gericht werken in een afgebakende tijd aan jezelf of je relatie werken.

Speciaal daarvoor zijn de onderstaande mogelijkheden.

Als het gaat over relaties, ouderschap, partnerschap en systemen wil ik toch even het volgende zeggen. Ik behandel al jaren, mannen, vrouwen, kinderen van alle leeftijden. De oudste persoon was 91 jaar de jongste 4 jaar. Vrouwen nemen tot nu toe vaak eerder contact op dan mannen (ik weet dat dit in de toekomst zal veranderen).  Dit heeft alles te maken met hoe de systemische verantwoordelijkheid van vrouwen al eeuwen anders is dan die van de man. Dat is niet bewust gekozen, dat is zo gegroeid en we hebben er nooit nieuwe besluiten op genomen. Dat zijn feiten, geen oordelen. En ik weet dat dit over 40 jaar heel anders zal zijn. Hier in Twente zeggen vrouwen vaak dat hun man  niet “open staat voor” advies, behandeling of hulp. En dat zal ook vaak kloppen. Let wel! Dit betreft niet alle mannen, maar wel een heel groot gedeelte. Maar het goede nieuws is dat tijden veranderen en mijn ervaring is dat mannen het “hoogste woord” hebben als ze bij mij in de praktijk zijn. Mannen houden van “klare taal” en vinden het vaak heel interessant. De verwachting die ze hadden van iemand met mijn soort werk (zweefteef of iets dergelijks), blijkt niet te kloppen in praktijk (ooit dacht iemand een dokter Rossi aan te treffen…., ha,ha,ha).

Het is nuchter, helder en je krijgt handvatten. Ook al staan er een Boeddha- en Mariabeeld in mijn praktijk en werk ik met chakra’s. Ik hoor in geen “vakje” thuis, ik hou alles voor mogelijk. Je hoeft nergens in te geloven, al zijn je overtuigingen van levensbelang. Het is er allemaal, dus ik neem er graag kennis van. En als iets werkt, zetten we het vaker in. Gelukkig verruimen veel mensen hun referentiekader door minder te oordelen en op te houden met aannames en invullingen vanuit hun eigen referentiekader. Al hebben we nog een lange weg te gaan, want de meeste mensen halen daar nog wel hun veiligheid vandaan. Ik gun je het om nieuwe en andere dingen te ervaren. Ik heb zoveel bijgeleerd wat ik “van huis uit” niet als gewoon of normaal beschouwde. Probeer open te staan voor de tijd waarin je nu leeft. Iedereen kan wel wat handvatten gebruiken in het leven. Je zoekt je soms suf naar de juiste spelregels van jezelf, de ander of het leven. Ik help je graag verder!

 

Relatie

Als je de relatie niet als prettig ervaart of je hebt het gevoel dat je Russisch en Japans tegen elkaar kletst, kun je bij Devine relatie coaching volgen. Maar dit is iets anders…

Je komt samen met je partner 2 sessies.

De eerste keer gaan we in gesprek en kijken we naar de verbeteringen die mogelijk zijn. Jullie krijgen een belangrijke huiswerkopdracht mee die 4 dagen voor de volgende sessie naar mij gemaild wordt. De tweede keer krijgen jullie inzicht m.b.t. de huiswerkopdracht en ontdekken jullie welk potentieel jullie mogen gaan benutten samen om het (nog) fijner te krijgen. We doen naast de gesprekken ook gevoelsoefeningen.

Afspraken maken we samen. Beide afspraken duren 1,5 uur. Bijdrage:  € 325,-

 

Ouderschap

Iedere ouder houdt van z’n kind en wil dat het kind gelukkig is of wordt. Ouders zoeken vaak hulp voor de kinderen als het te problematisch wordt voor het kind, henzelf, het gezin, tijdens sociale interacties of op school. Deze 2 sessies kun je doen als er al een probleem is, maar ook zeker als je gewoon heel nieuwsgierig bent naar hoe je als ouder(s) nog beter kunt samenwerken met elkaar en je kinderen.

Een persoon kan de hele dynamiek negatief beïnvloeden, maar hoe gaaf is het dat je handvatten krijgt wat je dan kunt doen?  Je komt als ouder of ouders. Je krijgt voor jullie bezoek huiswerk.

Tijdens de sessies stel ik veel inzicht gevende en verduidelijkende vragen.

Afspraken maken we samen. Beide afspraken duren 1,5 uur. Bijdrage: € 325,-

 

Ouder kind

Nu kom je met 1 kind waar je beter mee wilt samenwerken. Je weet dat je van je kinderen houdt, maar door moeilijkheden (wederzijds) voel je die liefde niet altijd. Levert schuldgevoel en emoties etc. op. Naast gesprek gaan we ook gevoelsoefeningen doen waardoor jullie de verbinding herstellen.

Hier gaan we aan werken in zeker 3 sessies van 1 uur. Bijdrage: € 325,-

 

Systeem herstellen

Regelmatig werk ik met hele gezinnen. Zowel gezinssystemen van herkomst als je huidige gezinssysteem. Dus ouders, kinderen, broers, zussen met ouders, schoonfamilie, etc. Door de familieopstellingen die ik geef, zie en weet ik dat de verbinding in systemen soms heel moeizaam kan zijn. Zo kan het er “aan de buitenkant” goed uitzien, maar de individuen in het systeem lijden. Of 1 persoon is zo bepalend en de rest van het systeem is conflict vermijdend om maar loyaal te blijven aan de bloedband. Terwijl het ver over grenzen kan gaan die negatief doorwerken op de gezondheid. We gaan in gesprek en we kijken hoe jullie je anders kunnen gaan verhouden zodat het systeem weer energie oplevert. Of je leert hoe je het systeem los kunt laten waardoor jij je energie behoudt.

Hier gaan we aan werken in zeker 3 sessies van 1,5 uur. Bijdrage: € 495 ,-

 

Ontspannen

In deze tijd is het super belangrijk dat je kunt ontspannen. En dat je weet hoe je dat het beste doet; via sport, creativiteit, sociale contacten of juist niet. Wat ik vaak ervaren heb is dat mensen denken dat ze ontspannen zijn, maar niet weten hoe ontspannen ontspanning eigenlijk kan voelen. Tevens is de balans vinden tussen doen en zijn voor velen lastig. De sessies bestaan uit een intake en ontspanningsinductie, een ademsessie, een hypnotherapiesessie en de laatste sessie kerntransformatie om alle sessies te  integreren.

Je komt 4 keer 1,5 uur. Bijdrage: € 625,-

 

Verwerken

Alle live events die je niet zelf gekozen hebt “laten vaak hun sporen na”. Hoe je hiermee om kunt gaan, hoe je mag rouwen om het verlies van een dierbare door de dood of omdat een relatie beëindigd is, verlies van werk of het niet hebben van vervullende dagbesteding, verlies van gezondheid (geheel of gedeeltelijk) , miskenning op identiteit, etc. Het zijn intensieve periodes in je leven van transformatie. Daar hoort erkenning aan gegeven te worden.  Alleen al je verhaal mogen doen, precies zoals het voor jou is, werkt helend. De sessies gebruiken we om jou te versterken door technieken uit de hypnotherapie zoals tijdlijn en kerntransformatie.

Je komt 4 keer 1,5 uur. Bijdrage: € 625,-

 

Innerlijk kind

Iedereen draagt een innerlijk kind in zich mee. Tenminste, zo zou het horen te zijn. Soms zijn er in je jonge leven situaties geweest waardoor je als mens wel door bent gegaan met leven, maar niet volledig. Om het leven aan te kunnen ging je (on)bewust overleven. Het is zo mooi om de verbinding met je hele tijdlijn te voelen en met alle versies van jou die je tot nu toe geleefd hebt te herstellen. Deze sessies gaan we de afgesplitste delen van jou weer betrekken bij de persoon die je nu bent. Je zult je meer compleet en jezelf voelen.

Je komt 4 keer 1,5 uur. Bijdrage: € 625,-